A háromcsillagos Fenyő panzió a Gyergyói-medence egyik legrégebbi településén található, mely egyben Székelyföld idegenforgalmi és művelődési csomópontja is. Gyergyószárhegy híven őrzi a klasszikus gótika, a reneszánsz és a barokk formavilágát ötvözve a népi hagyománnyal. Itt van többek között a híres Lázár-kastély, a Szármány-hegy tövében 800 méter magasan fekvő ferencrendi kolostor és templom. Mindössze 5 km-re innen található Gyergyószentmiklós, az örmény jegyeket őrző kisváros. Gyergyószárhegynek folyamatosan bővül a vendégfogadói hálózata, melynek egyik gyöngyszeme az általunk működtetett patinás panzió.

A Fenyő panzióban hat apartman található. Mindegyikhez külön terasz, felszerelt konyha, ízléses szobák, étkező, fürdőszoba tartozik. Apartmanjaink tágasságukkal akár csak egy éjszakára, akár hosszabb tartózkodásra is kényelmes lakhatást biztosítanak. A panzió WIFI hálózatán keresztül a nálunk megszállók ingyenesen érhetik el az internetet. Gépkocsival érkező vendégeinknek ingyenes és zárt parkolót biztosítunk. Apartmanjaink sokcsatornás kábeltelevízió-szolgáltatással ellátott televízióval felszereltek.

A panzióhoz tágas, napsütötte, asztalokkal, székekkel ellátott terasz, valamint szépen gondozott kert is tartozik.

Vendégeinknek nyugodt pihenést biztosítunk, emellett tetszés szerint választhatnak a különböző térség kínálta lehetőségek közül: kirándulhatnak a közeli fenyvesekbe, ismerkedhetnek a székely községek lenyűgöző hangulatával, betekintést nyerhetnek az itt élők hagyományôrzô tevékenységeibe, részt vehetnek a különböző kulturális és szórakoztató programokon, vagy ellátogathatnak a környék nevezetességeihez.

50 km-en belül megtalálható látnivalók: a legendákkal övezett Gyilkos-tó és Békás-szoros, Súgó-barlang cseppkövei, Gyergyószentmiklós, zeteváraljai vízgyűjtő tó, parajdi sóbánya, madéfalvi emlékmű, csíksomlyói zarándokhely, Székelyudvarhely, Csíkszereda.

Tágas, ízlésesen berendezett éttermünkben szeretettel várunk, fogadunk mindenkit. Éttermünk nem csak családi vagy éppen romantikus vacsorákhoz, hanem nagyobb ünnepségek, keresztelôk, eljegyzések, ballagások rendezésére is alkalmas. Térjen be hozzánk, kóstolja meg a hagyományos, vidék ízeit tükröző ételeinket!