Pensiunea Fenyő de trei stele se găseşte în una dintre cele mai vechi localităţi ale Depresiunii Giurgeului, care este în acelaşi timp şi punctul de legătură turistic şi cultural al Ţinutului Secuiesc. Lăzarea păstrează fidel caracteristicile stilului gotic clasic, baroc şi al Renaşterii în combinaţie cu tradiţiile populare. Aici se găseşte printre altele renumitul castel Lazar, mănăstirea şi biserica franciscană la o altitudine de 800 m, la poalele muntelui Szármány. La doar 5 km de aici, se găseşte orăşelul Gheorgheni, care păstrează încă semne distinctive armeane. Reţeaua de cazare din Lăzarea se lărgeşte în continuu, una dintre perlele acesteia fiind prestigioasa noastră pensiune.

În pensiunea Fenyő se găsesc şase apartamente. Fiecare are o terasă separată, o bucătărie echipată, camere amenajate cu gust, sufragerie, baie. Apartamentele noastre spaţioase asigură condiţii confortabile fie pentru o singură noapte, fie pentru o perioadă mai lungă de şedere. Prin reţeaua WIFI a pensiunii, oaspeţii noştri au acces gratuit la internet. Pentru oaspeţii care călătoresc cu maşina, asigurăm un loc de parcare gratuit şi închis. Apartamentele sunt dotate cu cablu TV cu canale multiple.

Pensiunea are în dotare şi o terasă spaţioasă şi luminoasă, echipată cu mese şi scaune, respectiv şi o grădină frumoasă şi îngrijită.

La noi oaspeţii se pot odihni în linişte, la fel ei pot alege din diferite programe oferite de această zonă: excursii în pădurile de brazi din apropiere, familiarizarea cu atmosfera magică a localităţilor secuieşti, urmărirea activităţilor localnicilor păstrători ai obiceiurilor şi tradiţiilor locale, participarea la diferite programe culturale şi de divertisment sau vizitarea atracţiilor regiunii.

Atracţii care se găsesc la o distanţă mai mică de 50 km: Lacul Roşu despre care circulă mai multe legende, Cheile Bicazului, stalactitele Peşterii Şugău, oraşul Gheorgheni, barajul de la Zetea, Salina Praid, monumentul istoric din Siculeni, locul de pelerinaj din Şumuleu Ciuc, localităţile Odorheiu Secuiesc, Miercurea Ciuc.

Vă aşteptăm pe toţi în restaurantul nostru spaţios, amenajat cu bun gust. Restaurantul nostru este potrivit nu numai pentru luarea mesei în familie sau pentru o cină romantică, dar şi pentru evenimente mai importante, botezuri, logodne, baluri de absolvire. Vizitaţi-ne, gustaţi meniul nostru tradiţional, caracteristic pentru această zonă!